Οι Προδότες

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία για το νέο project του ANT1, “Οι Προδότες” το οποίο παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Και από ότι φαίνεται, θα έρθει πολύ πιο γρήγορα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του citynow.gr, τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι μυστηρίου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί καθώς έχουν γυριστεί και οι ημιτελικοί του εν λόγω project!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε το ριάλιτι “Οι Προδότες” να βγαίνει πολύ νωρίτερα στον “τηλεοπτικό αέρα” και ίσως το μισό καλοκαίρι να το περάσουμε μπροστά από μια οθόνη διότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού δεν έχουμε ξαναδεί ένα τέτοιο project στην ελληνική τηλεόραση.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι έτοιμος να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος! Σε μία έπαυλη, θα υποδεχθεί 22 παίκτες, άγνωστους μεταξύ τους, για να παίξουν το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου στην ελληνική τηλεόραση. Εκεί, όλοι μαζί, θα δουλέψουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας αποστολές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Ανάμεσά τους θα υπάρχουν Προδότες που θα δολοφονούν μυστικά κάθε βράδυ έναν Πιστό. Ποιος θα καταφέρει να μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος; Ποιοι θα επικρατήσουν;

Tσέκαρε και αυτά: