Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης μπορεί να μη σήκωσε την “κούπα” στο Survivor All Star, όμως για πολλούς είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στα social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας είναι από τους άνδρες που καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα των γυναικών καθώς είναι ωραίο παιδί και τα μάτια του είναι αυτά που πάντα σχολιάζονται θετικά από τα κορίτσια που τον βλέπουν και εντυπωσιάζονται!

Η νέα του ανάρτηση στο Ιnstagram επιβεβαιώνει αυτό που σου λέμε καθώς τον βλέπουμε να  ποζάρει και τα μάτια του είναι το πρώτο πράγμα το οποίο τραβά το ενδιαφέρον! Ο Νίκος Μπάρτζης ποζάρει φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και επειδή είναι πολύ μαυρισμένος, τα μάτια του φαίνονται ακόμη πιο έντονα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)


Πρόσφατα, ο φιναλίστ του Survivor All Star βρέθηκε στη Μύκονο με τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνοντας χαμούλη στο νησί των Ανέμων και τα κορίτσια που τους είδαν από κοντά ενθουσιάστηκαν!

Tα αγόρια νυχτοπερπάτησαν, διασκέδασαν και πέρασαν μοναδικά όπως είδαμε από τις αναρτήσεις που έκαναν στους λογαριασμούς που διαθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Και τα σχόλια ήταν πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: