Lizzo

“Σκούρα” φαίνεται πως είναι τα πράγματα για την τραγουδίστρια Lizzo καθώς χoρεύτριες που συμμετείχαν σε show της ισχυρίζονται πως τους ζητούσε να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων και πως είχα απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο με τον οποίο συνεργαζόταν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και για αντίξοες εργασιακές συνθήκες από τις χορεύτριες, Κρίσταλ Γουίλιαμς , Νοέλ Ροντρίγκες και Αριάνα Ντέιβις.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, έχουν κατατεθεί αγωγές κατά της τραγουδίστριας με το φλάουτο διότι προσκαλούσε τα μέλη της ομάδας των χορευτών να προβούν σε άσεμνες πράξεις σε strip club και φέρεται να ζητούσε από τις χορεύτριες να κάνουν πράγματα τα οποία ήταν για εκείνες πολύ προσβλητικά και αγγίζουν τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως αναφέρεται σε μια από τις καταγγελίες, η Lizzo ζήτησε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023 να αγγίξουν εκ περιτροπής τους στριπερ και να βάλουν δονητές στα γεννητικά τους όργανα και να φάνε μπανάνες από τους κόλπους γυναικών που χόρευαν στο κλάμπ.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές και η πλευρά της καλλιτέχνιδας δεν έχει απαντήσει προς το παρών σε τίποτα!

Τσέκαρε και αυτά: