Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης έχει μπει στο “στόχαστρο” πολλών παικτών του Survivor All Star μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο της Δευτέρας 17/4, ότι είπε ψέμματα πως είδε τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου σε τρυφερές στιγμές στη ζούγκλα.

Ο παίκτης των Μπλε είπε στο συμβούλιο πως εκείνος είδε πολλά πράγματα και πως είπε τη δική του αλήθεια! Και όλοι οι παίκτες είναι προβληματισμένοι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ηλία Μπόγδανο στο συμβούλιο και στο νέο trailer για το επεισόδιο της Τρίτης 18/4 βλέπουμε τον τραγουδιστή να “λυγίζει” καθώς αναφέρει πως πάνω από τη φιλία δε βάζει τίποτα και πιστεύει πως το παιχνίδι έχει “καταπιεί” τον φίλο του και για αυτό το λόγο έχουν απομακρυνθεί!

Ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρει στη συνέντευξη του πως εκείνος έχει μπει από την πρώτη μέρα χωρίς να έχει αλλάξει, ούτε θα πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει τον σκοπό του! Αναφέρει πως γίνονται κινήσεις για το συμφέρον και πως κανείς δεν είναι σταθερός.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες θα ριχτούν ξανά στη μάχη και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ασυλία για να μη χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση!

Tσέκαρε και αυτά: