Κιμ Καρντάσιαν

Oι ταινίες “Κill Bill” του Κουέντιν Ταραντίνο είναι απλά iconic και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως είναι φαν, αφού επέλεξε να φορέσει ένα jacket το οποίο μοιάζει με αυτό που φορούσε η Ούμα Θέρμαν όταν πάλευε με τα σπαθιά της για να βρει την κόρη της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τηλεπερσόνα πήγε για φαγητό σε ένα μαγαζί το οποίο ονομάζεται “Κill Bill resto pub” και επέλεξε να φορέσει ένα πανωφόρι το οποίο μπορεί να προκαλούσε δυσφορία στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”.

Φορώντας το jacket που όλοι αγαπήσαμε εξαιτίας της Ούμα Θέρμαν, απόλαυσε λίγο σούσι και δεν ξέρουμε αν πρόκεται για το original jacket – έχει ένα θέμα με τα ρούχα που έχουν φορέσει γνωστοί celebrities και κάνει συλλογή – αλλά σίγουρα θα μπορούσε να το κρατήσει στην ντουλάπα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ Καρντάσιαν κατά καιρούς επιλέγει να επαναφέρει looks του παρελθόντος γιατί αγαπά τις vintage στιγμές της μόδας. Αλλά κάποιος πρέπει να της πει, ότι υπάρχουν looks τα οποία είναι iconic εξαιτίας κάποιων ανθρώπων και επειδή έκαναν κάποια πράγματα για να τα κάνουν τάση!

Aς φορέσει άλλα πράγματα! Τόσους σχεδιαστές ξέρει!

Τσέκαρε και αυτά: