Νίνο

Ο Νίνο και η Josephine είναι το νέο “hot” ζευγάρι της ελληνικής showbiz και έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας ενώ δουλεύουν σε διπλανά μαγαζιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης κάθισε στην πολυθρόνα που βρίσκεται στο πλατό του Πρωινού του ANT1 και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη σχέση του τραγουδιστή με την καλλιτέχνιδα, και θέλησε να μάθει αν τελικά ισχύει το δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που τους θέλει να έχουν προχωρήσει πολύ τη σχέση τους και να συγκατοικούν!

Χαρακτηριστικά είπε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Νίνο:

“Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου”.

Η Josephine και ο σύντροφος της προσπαθούν να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και θέλουν να “μιλούν” μέσω της δουλειάς τους η οποία είναι στα καλύτερα της!

Τσέκαρε και αυτά: