Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου. Και τα πράγματα που είπε είναι πολύ σημαντικά καθώς αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία η οποία πλέον δε θεωρείται ταμπού και είναι ένα μεγάλο δώρο το οποίο μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία καθώς πιστεύει πως έφτασε η στιγμή να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον εαυτό της και να τον φροντίσει σωστά και παραπάνω!

Μιλώντας στη δημοσιογράφο αποκάλυψε πως νιώθει πολύ καλύτερα και πλέον έχει βάλει σε προτεραιότητα τον εαυτό της!

“Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους”.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της κρυοσυντήρησης ωαρίων και είναι κάτι που έχει επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο της καθώς θέλει πολύ κάποια στιγμή να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια!

Τσέκαρε και αυτά: