Nintendo

H Nintendo έχει δημιουργήσει πολλές κονσόλες οι οποίες έχουν καταφέρει να μας κάνουν να περάσουν “καμμένα βράδια”. Και εννοείται πως πάντα φροντίζαμε να καθαρίζουμε τα χειριστήρια μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για όλους καθώς υπάρχει κόσμος ο οποίος δε φροντίζει για την καθαριότητα των χειριστηρίων τους και οι βρώμιες μαζεύονται! Ένας χρήστης έκανε το απίστευτο και έχουμε ήδη αηδιάσει!

Στo Twitter o λογαριασμός Oddly Terrifying ανάρτησε ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε το διάφανο χειριστήριο του Switch να έχει γίνει “μαύρο” καθώς μαζεύτηκαν πολλά μυγάκια μέσα σε αυτό.

To χειριστήριο πιθανότατα να δέχτηκε επίθεση από πολλά μικρά έντομα τα οποία μπήκαν από κάποιο άνοιγμα και να γέννησαν εντομάκια με αποτέλεσμα να εξαπλωθούν!

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει προβληθεί περισσότερες από 10 εκατομμύρια φορές με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως είναι αηδιαστικό το θέαμα και πως δε θα το ακουμπούσαν ποτέ.

Tα χειριστήρια που χρησιμοποιούμε για να παίξουμε διάφορα παιχνίδια της Nintendo και άλλων εταιρειών θέλουν προσοχή καθώς είναι ευαίσθητα και δεν είναι κακό, που και που να τα καθαρίζουμε!

Πραγματικά το θέαμα είναι αηδιαστικό!

Tσέκαρε και αυτά :