Emilia Vodos

Έξαλλη έγινε η Emilia Vodos με την Αναστασία Σαμαρά καθως αναφέρθηκε σε πράγματα τα οποία αφοούν τις βαθμολογίες! Και ακούστηκαν φωνές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Mέλντα Σαΐνη ανέβηκε στην πασαρέλα και αμέσως υπήρξε ένταση καθώς οι περισσότερες κοπέλες δεν μπορούν να κατανοήσουν το στιλ της και την κατηγορούν ευθέως για στιλίστα.Μια από αυτές είναι η Όλγα Κοτλιδά η οποία είχε έντονο ύφος κατά της και οι ειρωνείες δε σταματούσαν.

Όταν παρενέβη η Αναστασία Σαμαρά, είπε στη Μέλντα πως δε βοηθά τις παίκτριες να καταλάβουν το στιλ της και είναι απαθής. Αυτό εκνεύρισε τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος έστησε στον τοίχο την παίκτρια λέγοντας της πως τον τσαμπουκά που δείχνει στη Μέλντα θα έπρεπε να τον δείχνει όταν παρουσιάζει τα δικά της looks. Και ο Στέλιος Κουδουνάρης θεώρησε πως όλες οι παίκτριες στρέφονται κατά της Μέλντας και πιστεύουν πως αυτό δεν είναι καθόλου σωστό.

“Οι εικόνες σου με ξενίζουν. Μας εκπλήσσει όλες πως σκέφτηκες να βάλεις ένα φιόγκο στο πουκάμισο” ,είπε η Αναστασία και μετά την παρέμβαση των κριτών ζήτησε συγγνώμη.

“Κάποια στιγμή βλέπω πως κάποιος θέλει να βάλει ένα “2” για συγκεκριμένο σκοπό, τότε δεν μπορώ και εγώ”, συνέχισε να λέει και εκεί έγινε πανικός!

Ωστόσο, οι ατάκες της Αναστασίας προκάλεσαν εκνευρισμό στην Emilia Vodos η οποια ξέσπασε στο πλατό φωνάζοντας!

“Ποιο λόγο ρε συ Αναστασία; Πριν από ένα επεισόδιο σου έβαλα “4” ρε κορίτσι μου.Κάτσε μόνη σου, κάνει διαγωνισμό μόνη σου, και ας είμαστε εμείς κομπάρσοι να χειροκροτάμε. Ποιο είναι το κάτι που υπάρχει; Δε μου αρέσει να απολογούμαι κάθε φορά για το “1”, το “2”, για όλα”. Δεν αντέχω άλλο ρε φίλε”. 

Έξαλλη η Εμιλία Βόντος και τα υπόλοιπα κορίτσια τα οποία έχουν ακόμη πολλά να πουν!

Tσέκαρε και αυτά: