Ντένη Κουβαράκου

Μία από τις παίκτριες που έχει αγαπήσει το κοινό του My Style Rocks είναι η Ντένη Κουβαράκου, η οποία έχει εντυπωσιάσει με το στιλ της.

Είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που είχε έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό στο Instagram, λόγω των πολλών διαγωνισμών που κάνει κατά καιρούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Ντένη Κουβαράκου, κατά κύριο λόγο ανεβάζει selfies και διαγωνισμούς, όμως μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, έχει αρχίσει να μας δείχνει τα outfits που επιλέγει για το show.

Ποια είναι, όμως, η Ντένη Κουβαράκου

Γεννήθηκε και πέρασε όλα της τα χρόνια στα Εξάρχεια, και είναι 53 ετών. Έχει αποκτήσει έναν γιο 12 ετών, ωστόσο έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό της.

Από πολύ μικρή είχε αγάπη για την μόδα, καθώς η μητέρα της διατηρούσε ένα κατάστημα με ρούχα. Η Ντένη Κουβαράκου, ασχολείται με το ψηφιακό μάρκετινγκ και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες για να τις προβάλλει στο Instagram.

Η διαγωνιζόμενη περιέγραψε τον εαυτό της ως ανυπόμονη, λαίμαργη, ανταγωνιστική, ειλικρινής και πολύ αισιόδοξη. Σιχαίνεται να βλέπει κακόγουστα πράγματα και δεν της αρέσει η υπερβολή στα κοσμήματα.

Όσο για το στιλ της, προτιμά να φοράει ό,τι της αρέσει από το να ακολουθεί τη μόδα, και να ταιριάζουν στον χαρακτήρα της. Ο τρόπος που περιγράφει ότι ντύνεται είναι απλός και χύμα.

Για τα νεότερα κορίτσια, είπε ότι πιστεύεί πως είναι “ατσούμπαλες” χωρίς ιδιαίτερο στιλ και άποψη, ενώ θα έπρεπε να τα προσέχουν περισσότερο.

Η Ντένη Κουβαράκου, είχε δηλώσει στην αρχή ότι θα αντιδράσει αν μία συμπαίκτριά της της βάλει κακό βαθμό, χωρίς την ανάλογη αιτιολόγηση, σε αντίθεση με έναν κριτή, που απλώς θα το δεχτεί και δεν θα πει κάτι.

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά