Ντοκιμαντέρ Netflix

Ντοκιμαντέρ Netflix : Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα projects της γνωστής πλατφόρμας αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις 31 Ιανουαρίου του 2023 και η Πάμελα Άντερσον μιλά στην κάμερα για την καριέρα της και για όλα όσα έχουν συμβεί σε εκείνη μέσα στα χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Πάμελα Άντερσον αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ονομάζεται “Pamela a love story” και μέσα σε αυτό θα δούμε άγνωστα πλάνα από το παρελθόν τα οποία δεν ήταν γνωστά μέχρι τώρα.

Ο Ράιαν Γουάιτ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ και σε αυτό θα δούμε τις στιγμές της ηθοποιού και ακτιβίστριας μέσα από τα δικά της λόγια ενώ αναφέρεται και σε καταστάσεις οι οποίες προκάλεσαν ζημιά στην εικόνα της.

 

Ντοκιμαντέρ Netflix – Η Πάμελα Άντερσον ήταν ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της δεκαετίας των ’90s και η σειρά η οποία την ανέδειξε ήταν το “Baywatch”. Η σχέση της με τον Τόμι Λι ήταν αυτή που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων και όταν βγήκε στη δημοσιότητα, παράνομα, το sex tape tους είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος.

Εκείνη μιλά για όλα στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτοντας το άβαφο πρόσωπο της!

Τσέκαρε και αυτά: