Ντόρα Μπακογιάννη

TikToker αποφάσισε να γίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού είναι πλέον είναι η νέα τάση στον κόσμο της ελληνικής πολιτικής. Και κάνει το ντεμπούτο της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μια ατάκα… από τα παλιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν ξεκινήσει να “στήνουν” λογαριασμό στο TikTok καθώς θέλουν να πλησιάσουν με αυτό τον τρόπο τις πιο νέες γενιές και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση η οποία μπορεί να οδηγήσει και στις κάλπες.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε να κάνει ένα βίντεο μέσω του οποίου μας υπενθυμίζει την προφορά της στη λέξη… “σοκολατάκια” που είχε πει πριν από κάποια χρόνια και είχε γίνει viral!

@dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound – DoraTok

“Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;”, είπε στο βίντεο της!

Η γνωστή πολιτικός η οποία έχει τεράστια αδυναμία στα εγγόνια της, επέλεξε να δημιουργήσει λογαριασμό για να έρθει κοντά με τον κόσμο και ίσως ξεκινήσει να δείχνει και τις περίφημες συνταγές της μητέρας της αλλά και τις δικές της, μιας και είναι λάτρης της μαγειρικής.

Τσέκαρε και αυτά :