Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι από την αρχή του, το παιχνίδι των ανατροπών και όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν έρθει σε επαφή με πολλές εκπλήξεις, στεναχώριες και διάφορες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι και πολύ διαχειρίσιμες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ετοιμάσει νέες εκπλήξεις για τους παίκτες και σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, μια νέα συνθήκη θα τους ενθαρρύνει να γίνουν ακόμη καλύτεροι στα αγωνίσματα καθώς τα μεγάλα έπαθλα επιστρέφουν και την εβδομάδα που έρχεται θα δούμε να αγωνίζονται για 2 ασυλίες και για 2 έπαθλα.

Οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για έπαθλα τα οποία μπορεί να μας θυμίσουν το παρελθόν, αφού το ταξίδι στο Μαϊάμι θα πραγματοποιηθεί και παράλληλα θα δούμε και ένα ταξίδι στην Αγγλία.

Οι παίκτες του Survivor All Star είναι έτοιμοι για όλα και θα δούμε φοβερούς αγώνες αφού όλοι θέλουν να κερδίσουν τα έπαθλα και να κάνουν τα ταξίδια που έχει ετοιμάσει ο Ατζούν.

Μην ξεχνάμε, όμως, και τον μεγάλο στόχο ο οποίος είναι ο τελικός στο Γαλάτσι, όπου μόνο ένα πρόσωπο θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο!

 

Τσέκαρε και αυτά: