Ντουμπάϊ

To Ντουμπάϊ είναι ένα μέρος στο οποίο θα συναντήσει κανείς πολυτελέστατα αυτοκίνητα τα οποία εντυπωσιάζουν! Και όλοι θα θέλαμε κάποια στιγμή να τα οδηγήσουμε!

Ένας TikToker και ιnstagrammer, ο Αϊμάν Αλ Γιαμάν, έχει στην κατοχή του Rolls Royce Cullivan SUV, την οποία τη φροντίζει πολύ! Αλλά ήθελε να κάνει ένα πείραμα το οποίο έχει μεγάλο ρίσκο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Αϊμάν αποφάσισε να παρκάρει το όχημα του έξω από ένα γυμναστήριο στο Ντουμπάϊ και άφησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο καπό! Και περίμενε να δει αν κάποιος θα τα ακουμπήσει και αν θα μπει στο αυτοκίνητο με σκοπό να το κλέψει!

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, ο instagrammer πηγαίνει στο γυμναστήριο και μετά από πολλές ώρες επιστρέφει στο σημείο που πάρκαρε το όχημα του και διαπίστωσε πως τα κλειδιά δεν έχουν μετακινηθεί ούτε μισό εκατοστό!

Έτσι, απέδειξε με τον δικό του τρόπο πως μένει σε μια “καθαρή πόλη” όπως την αποκαλούν τα τελευταία χρόνια όσοι βρίσκονται εκεί!

Το βίντεο του νεαρού άνδρα έγινε viral και πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στην πόλη και όσες φορές την έχουν επισκεφτεί γίνεται καλύτερη!

Τσέκαρε και αυτά: