Maluma

Το παγκόσμιο μουσικό είδωλο της Latin μουσικής, Maluma, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “Coco Loco” μέσω της Panik Records/Sony Music. Το καινούργιο αυτό αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το μοναδικό στιλ που κάνει τον Maluma ξεχωριστό, αλλά αυτή την φορά με την ματιά του νέου alter ego, Don Juan, ο οποίος συνδυάζει την urban μουσική με δόσεις έντονου αισθησιασμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το νεο single είναι ένα ακόμη δείγμα της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς ‘Don Juan’, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Στο album θα περιλαμβάνονται και τα singles ‘La Formula’ με τον Marc Anthony, το ‘La Reina’ αλλά και το ‘Diablo, Que Chimba’ με τον Anuel AA.

Τσέκαρε το εδώ! 

Το πολύ αισθησιακό video, το οποίο σκηνοθέτησε ο Jessy Terrero και είναι σε παραγωγή της Cinema Giants and Royalty Films, γυρίστηκε στους όμορφους δρόμους του βροχερού Μαϊάμι. Όταν η συναυλία του ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών, ο Maluma αποφασίζει να κάνει το show στην βροχή περιτριγυρισμένος από χορευτές σε μία πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα.

Δες το εδώ! 

Το “Coco Loco” γράφτηκε από τους Juan Luis Londoño Arias (Maluma), Julio González Tavares, Jonathan Rivera, Giencarlos Rivera, Edgar Barrera και Vicente Barco.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Maluma επιστρέφει στην Ευρώπη με την περιοδεία του ‘Don Juan World Tour’, η οποία έχει σταθμούς σε Ισπανία, Γαλλία, και Ιταλία μετάξυ άλλων, πριν μεταφερθεί στην Αμερική τον Χειμώνα.

Τσέκαρε και αυτά: