Όλγα Κοτλιδά

H Όλγα Κοτλιδά έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση στο gala του “My style Rocks” τη Δευτέρα 3/4 αλλά της βγήκε “ξινή” καθώς η Βασιλική Λιγνού την “έδωσε” στεγνά μπροστά σε όλους καθώς άλλαξε το concept της τελευταία στιγμή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια ανέβηκε στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας και παρουσίασε το εξής concept : Είναι ο σύντροφς της Ινδός και θα κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Θέλησε να τηρήσει κάποια παραδοσιακά στοιχεία και με τη μητέρα του αποφάσισε να φορέσει κάποια κοσμήματα τα οποία είναι κειμήλια αφού δεν μπορούν να κάνουν ένα παραδοσιακό γάμο.

Αφού είπε το concept της, η Βασιλικλη Λιγνού κλήθηκε να της δικαιολογήσει το “3” που έβαλε και τη ρώτησε αν τελευταία στιγμή άλλαξε το concept της. Η Όλγα Κοτλιδά είπε “όχι” και μετά από λίγα λεπτά είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης πως είχε άλλο concept στην αρχή και πως αυτό που έκανε δεν είναι σωστό.

Το αρχικό της conept είναι πως είναι μεταφράστρια και έχει κληθεί να βρεθεί σε ένα event όπου γιορτάζουν τον Γκάντι.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει και της είπε πως δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά και πως ήταν πολύ άδικο αυτό που έκανε. Δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός πως έκανε αυτό το πράγμα καθώς είπε ψέμματα και έχει δημιουργήσει ένα “παρεάκι” και δεν δίνει βάση στη μόδα.

Και οι υπόλοιποι κριτές δε χάρηκαν με την απόφαση που πήρε η παίκτρια!

Τσέκαρε και αυτά: