Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023 :Κάποια στιγμή στη ζωή μας, καθόμαστε σε έναν καναπέ, κοιτάμε τον τοίχο και απλά σκεφτόμαστε “που θα ήθελα να βρίσκομαι τώρα”. Και αμέσως σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε να κάνουμε ένα trip μόνοι μας και να βρεθούμε σε έναν προορισμό όπου θα μπορέσουμε να δούμε νέες εικόνες και να χαλαρώσουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλοί άνθρωποι έχουν αποφασίσει τον τελευταίο χρόνο να βρουν τον εαυτό τους κάνοντας ένα ταξίδι μόνοι τους γιατί είναι μια εμπειρία ζωής και αφήνουν πίσω τους, τους πάντες με σκοπό να ανακαλύψουν ένα μέρος το οποίο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν γιατί δεν είναι εύκολο ένα solo trip.

Aν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι μόνος σου, τότε τα παρακάτω trips θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς και να είσαι σε ετοιμότητα:

#1.Φρόντισε να έχεις όλα τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα εκτυπωμένα! Μπορεί να έχεις τα ψηφιακά έγγραφα, αλλά υπάρχει να μην έχεις internet  ή να κλείσει το κινητό από μπαταρία.

#2.Όπου και αν πας, πρέπει να αφήσεις “‘πίσω” σου πληροφορίες στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να ξέρουν που βρίσκεσαι!

#3.Μην βρεθείς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις στο μέρος που θα πας! Υπάρχουν επιτήδειοι εκεί έξω!

#4.Φρόντισε να κυκλοφορείς περισσότερο τη μέρα και όχι τη νύχτα!

#5.Βρες τις διευθύνσεις της ελληνικής πρεσβείας στην περιοχή που θα πας! Ποτέ δεν ξέρεις!

#6.Σε ένα χαρτί να γράψεις όλες τις πληροφορίες που αφορούν εσένα και να το έχεις πάντα στην τσάντα σου!

#7.Αν έχεις κάποιο θεματάκι υγείας (όπως άσμα) να φροντίσεις να πάρεις περισσότερα φάρμακα μαζί σου γιατί μπορεί να μην τα βρεις στην πόλη που πας!

Τσέκαρε και αυτά: