Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Το διαμέρισμα μας είναι το καταφύγιο μας και σε αυτό στεγάζουμε όνειρα, ανησυχίες, σχέσεις και πολλά πράγματα!Επομένως θέλουμε να έχει χώρους στο οποίους θα κινούμαστε άνετα και θα μπορούμε να νιώσουμε όμορφα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα στην αγορά τα οποία μπορείς να επιλέξεις για να διακοσμήσεις ουσία χώρους του σπιτιού σου και δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια “περιουσία” έτσι ώστε να φαίνεται “ακριβό”. Τα χρυσά πόμολα και οι κουρτίνες από μετάξι είναι για αυτούς που έχουν μια πιο… κιτς αισθητική! Εμείς είμαστε ωραίοι βρε παιδί μου!

Συμβουλές για σπίτι – Πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται πιο “ακριβό”

#1.Επένδυσε σε δυο καλά ζευγάρια κουρτίνας. Το ένα για καλοκαίρι και το άλλο για τον χειμώνα. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που δημιουργούν κουρτίνες με πολύ καλά υφάσματα και δε χρειάζεται να πληρώσεις πολλά χρήματα για να τις αποκτήσεις!

#2.Διάλεξε χρώματα τα οποία κινούνται σε μια neutral παλέτα όπως είναι το λευκό, το ζαχαρί, το καφέ ανοιχτό, το χρώμα της μόκα, και επέλεξε να βάλεις ζωντανά χρώματα σε λεπτομέρειες όπως είναι τα μαξιλάρια.

#3.Τα κεριά είναι ένα στοιχείο το οποίο πάντα αναβαθμίζει ένα χώρο και μπορείς να τα τοποθετήσεις σε πολλούς χώρους! Επέλεξε λευκά κεριά ή μπεζ για να μη “κλείνουν” το χώρο και βάλτα ακόμη και στο πάτωμα για να δώσεις ένα πιο cozy vibe!

 

Τσέκαρε και αυτά: