Ολίβια Νιούτον Τζον

Ένα ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια και ηθοποιό Ολίβια Νιούτον Τζον βρίσκεται στα σκαριά από την εταιρεία παραγωγής του Ρ. Τζ. Κάτλερ This Machine και μέσω αυτού έχουμε να δούμε πολλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται, η ζωή της ηθοποιού ξεδιπλώνεται μέσα από μαρτυρίες, από συνεντεύξεις ανθρώπων που ήταν κοντά της και αποκαλύπτεται το έργο της που έκανε για τα δικαιώματα των ζώων και του περιβάλλοντος . Μάλιστα, γίνονται αναφορές για τον αγώνα που έδινε για να ενημερώσει τον κόσμο για την ευεξία και τη βοτανοθεραπεία.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον ήταν μια γυναίκα που κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε υπέροχες ταινίες όπως είναι το Grease και η φωνή της ήταν τόσο βελούδινη που όλοι απολάμβαναν να την ακούν.

Πλήρη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη μουσική και τα προσωπικά αρχεία της Ολίβια Νιούτον-Τζον έχει εξασφαλίσει η εταιρεία This Machine και μέσω αυτών θα μπορούμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα για εκείνη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός από την Αυστραλία, έφυγε από τη ζωή στις 8 Αυγούστου του 2022 σε ηλικία 73 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Τσέκαρε και αυτά:

Wednesday : Τα bloopers της πρώτης σεζόν

Ρετινόλη : Τι είναι και τι να προσέξεις