Οργάνωση ντουλάπας

Έφτασε η εποχή όπου η οργάνωση ντουλάπας είναι στο μυαλό μας καθώς έχουμε αρχίσει να τσεκάρουμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα και ίσως πρέπει σιγά-σιγά να μαζεύουμε τα περισσότερα καλοκαιρινά items.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα καλοκαιρινά ρούχα μας πρέπει να αρχίσουν να απομακρύνονται από την κεντρική ντουλάπα και να μπουν σε σακούλες που κλείνουν αεροστεγώς! Και τα φθινοπωρινά ρούχα μας πρέπει να είναι προετοιμασμένα να μπουν στα ράφια και τις κρεμάστρες! 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις την ντουλάπα σου αφού βγάλεις όλα τα ρούχα! Φτιάξε ένα καθοριστικό με νερό, ξύδι και λίγο μαλακτικό, ψέκασε το και καθάρισε όλη τη ντουλάπα!

Έπειτα ξεκίνα να διπλώνεις τα φθινοπωρινά ρούχα σου και τοποθέτησε ανά χρώμα στο σημείο που επιθυμείς!

To δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διαχωρίσεις τα ρούχα τα οποία θέλεις να κρατήσεις και ποια ρούχα θέλεις να δώσεις σε κάποιον οργανισμό ή σε κάποιον γνωστό!

Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις ένα αρωματικό πουγκί που να μυρίζει “φθινόπωρο” – δηλαδή να έχει άρωμα κανέλας ή κολοκύθας!

Επέλεξε κρεμάστρες οι οποίες μπορούν να “φιλοξενήσουν” δυο τρία items για να έχεις περισσότερο χώρο και τοποθέτησε κουτιά για να αποθηκεύσεις περισσότερα ρούχα!

Μην ξεχνάς πως όταν η οργάνωση της ντουλάπας γίνεται σωστά σου λύνει τα χέρια!

Τσέκαρε και αυτά: