Fame Story

To Fame Story επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Νίκος Κοκλώνης είναι αποφασισμένος να φέρει ένα mega show το οποίο δε θα θυμίζει τα παλιά!

Η κριτική επιτροπή είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο show και η εταιρεία παραγωγής Barkingwell Media όπως και το Star θέλουν πρόσωπα τα οποία θα έχουν μια πολύ ιδιαίτερη δυναμική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μουσικό ριάλιτι αναμένεται να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 24 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real Life τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι έτοιμα να βάλουν τις τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι:

  • Ελένη Φουρέιρα
  • Αντώνης Ρέμος
  • Γιώργος Αρσενάκος
  • Light

είναι τα πρόσωπα που θέλει ο Νίκος Κοκλώνης να καθίσουν στις θέσεις ενώ εκείνος θα βρίσκεται στο κομμάτι της παρουσίασης.

Το μέρος όπου θα μένουν οι εκκολαπτόμενοι τραγουδιστές θα βρίσκεται στους ορόφους της παραγωγής στην Αττική Οδό.

Το Fame Story θα μας απασχολήσει σίγουρα και η εκπαίδευση θα εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Τσέκαρε και αυτά: