Παγιδευμένοι

Η νέα σειρά του Ant1 “Παγιδευμένοι” έχει καταφέρει να γίνει μια από τις αγαπημένες του ελληνικού κοινού και οι εξελίξεις στις διάφορες υποθέσεις είναι ραγδαίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα”, θα υπάρξει μια νέα είσοδος στη σειρά και όλοι ανυπομούμε για τον νέο ρόλο!

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπαίνει στη σειρά “Παγιδευμένοι” και θα υποδυθεί την εισαγγελέα. Θ ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να τη δούμε τον Φεβρουαρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

H σειρά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και οι τηλεθεατές είναι ενθουσιασμένοι καθώς έχει υπάρξει μια μικρή διακοπή λόγω Μουντιάλ!

Οι “Παγιδευμένοι” επιστρέφουν

Παγιδευμένοι στη δίνη μιας αλήθειας που φοβούνται να αντικρίσουν, πέφτουν στη μάχη, χωρίς πανοπλία, για να αναμετρηθούν με ένοχα μυστικά, οδυνηρά διλήμματα, ασυγχώρητα λάθη και έντονα συναισθήματα.

Η δυνατή ιστορία των «Παγιδευμένων», που έκοψε την ανάσα μας με την καταιγιστική πλοκή της, επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, στις 16 Ιανουαρίου και θα μας καθηλώνει με τις συνεχείς ανατροπές της κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 22:00

Ποια αποκάλυψη θα κλονίσει τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας; Σε ποιους επικίνδυνους δρόμους θα οδηγηθούν;

Ποιοι πύργοι θα πέσουν, ποια πιόνια θα «φαγωθούν» και ποιος θα κάνει την κίνηση ματ, στη σκακιέρα του Άγγελου;

Τι είναι αυτό που θα καταρρίψει όλα τα δεδομένα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή όλων των ηρώων;

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Τσέκαρε και αυτά: