Παιδικές παραστάσεις

Παιδικές παραστάσεις: Για 13 η χρονιά η πρωτότυπη, παράσταση– παιχνίδι, για βρέφη και μικρά παιδιά, καλωσορίζει με τις υπέροχες μελωδίες της, το πολύ νεαρό κοινό στον υπέροχο κόσμο του θεάτρου!

Έχοντας δημιουργήσει την επί 13 χρόνια sold out επιτυχία που λάτρεψαν τα παιδιά και οι γονείς "Κούκου! Μια βόλτα στο δάσος…η δημιουργός της παράστασης συνεχίζει να παρουσιάζει στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης την παράσταση “Κούκου! Μια βόλτα στο δάσος…”.

Με επανειλημμένα sold out, η παράσταση – ορόσημο για τους πολύ μικρούς θεατές, εμπλουτίζει τη ζωή τους μ’ έναν καινούργιο φίλο, τον Κού-Κου και με πολύ αγάπη για τη φύση και τα ζώα.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε με το παιδί σας τη χαρά μιας μοναδικής θεατρικής εμπειρίας όπου η φαντασία του παιδιού γίνεται πρωταγωνιστής, ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να δούμε από κοντά τη μουσική να γεννιέται, το παραμύθι να μας καλεί κοντά του και τη χαρά να γίνεται χαμόγελο!

Η παράσταση της Άννας Σεβαστής Τζίμα «Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος…» ζωντανεύει και πάλι για τους μικρούς θεατές από την ομάδα του Θεάτρου Μορφές Έκφρασης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το «Κού-κου! μια βόλτα στο δάσος…» είναι μια βιωματική αφήγηση παραμυθιού για πολύ μικρά παιδιά. Συνδυάζει το θέατρο με τη μουσική, τη φαντασία και την περιπέτεια. Μια παράσταση – παιχνίδι που γεμίζει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα μυεί στη μελωδία,
στον ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής!

Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ.Πετράλωνα
210 3464903, 210 3464002
www.morfesekfrasis.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σύλληψη-κείμενο-τραγούδια-σκηνοθεσία:
Άννα Σεβαστή Τζίμα
Ερμηνεύουν:
Άννα Σ. Τζίμα, Μαρία Ιωάννου, Γιώργος Χουσάκος
Ημέρες & ώρες παραστάσεων
Κάθε Κυριακή στις 12:15 π.μ. έως τις 28 Απριλίου 2024.
Πού παίζεται:
Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Οδός Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα
Τιμές εισιτηρίων
Ενήλικες: 10€
Παιδιά: 8€
Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, ομαδικά: 8€
Εισιτήρια
– Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2103464903 και 2103464002
– TICKETSERVICES: https://www.ticketservices.gr/
– TICKETSERVICES τηλ. κέντρο 210 7234567
Facebook Pages
https://www.facebook.com/morfesekfrasis
WebPages
https://www.morfesekfrasis.gr/

Τσέκαρε κι αυτά: