Πάνος Μουζουράκης

Η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκαν στην Αίγινα το Σάββατο 27/5 και πλήθος καλεσμένων έδωσε το παρών στο μυστήριο και στο after party!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε δηλώσει μέσω ενός ποιήματος πως θα ήθελε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι τη στιγμή τους και να μην στείλουν κάμερες, χρησιμοποιώντας κάποιες λέξεις οι οποίες έθιξαν πολλούς δημοσιογράφους.

Το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις, ωστόσο κάποιες εκπομπές αποφάσισαν να στείλουν κάμερες για να καταγράψουν το γεγονός και η ζωή συνεχίστηκε κανονικά!

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια πολύ σωστή τοποθέτηση μέσω της εκπομπής της “Καλύτερα δε γίνεται” σχετικά με τον γάμο και πως όταν κάποιος θέλει να “προστατέψει” μια ιδιαίτερη του στιγμή, μπορεί να το κάνει!

“Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται” είπε η παρουσιάστρια!

Ο Πάνος Μουζουράκης πάντως πέρασε πολύ καλά με τη σύζυγο του!

Tσέκαρε και αυτά: