Παντελής Τουτουντζής

Ο υπέροχος και γλυκύτατος, Παντελής Τουτουντζής, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί με τον δικό τρόπο να “πολεμήσει” για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα. Και πολλές φορές θίγει σημαντικά ζητήματα τα οποία πρέπει να ακούγονται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός make up artist και μπαμπάς δυο παιδιών, με αφορμή μια ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής “Super Κατερίνα” σχετικά με το θέμα των ομόφυλων γάμων που ακούστηκαν στο “My Style Rocks” θέλησε να θίξει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο απασχολεί πολλούς ανθρώπους στην ελληνική κοινωνία.

“Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο”.

Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν το σύμφωνο συμβίωσης με τον πολιτικό γάμο, ωστόσο πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως δεν έχουν την ίδια ισχύ και πως δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπως αυτά των straight ζευγαριών.

Ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό το οποίο είναι θλιβερό και αφορούσε το παιδί του λέγοντας:

“Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά”.

Τσέκαρε και αυτά: