Πανθέοι

Οι Πανθέοι έρχονται τη Δευτέρα με ακόμα ένα επεισόδιο και αυτή τη φορά ο Κίτσος ζητά συγγνώμη από τον Ανδρέα για όλα όσα έγιναν στα εγκαίνια.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στη σειρά Οι Πανθέοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) ζητά συγγνώμη από τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης) για τη συμπεριφορά του στα εγκαίνια και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) πουλάει έρωτα στην Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) στην προσπάθειά του να την παραπλανήσει σχετικά με την ανάμειξή του στον φόνο του Ιταλού διπλωμάτη.

Η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) εκφράζει στον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) τη βεβαιότητά της, πως πίσω από την επίθεση των χωρικών εναντίον της κρύβεται η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη).

Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου), καθώς φεύγει από το Γραμματικό, συμφιλιώνεται με τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) και κολακευμένη συνειδητοποιεί πως το ενδιαφέρον του για εκείνη ξεφεύγει από τα πλαίσια της συγγενικής τους σχέσης.

Τα δυσάρεστα νέα για τη εξαφάνιση του πλοίου με το οποίο είχε μπαρκάρει ο Δημήτρης (Γ. Ίτσιος), αναστατώνουν τη Θάλεια (Β. Διαμαντοπούλου) και τη Μερόπη (Α. Μαξίμου) και ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στην αγωνία τους.

Ο Ισίδωρος συγκρούεται με τη Χρυσοστόμη και τη διώχνει από το Γραμματικό. Η Αλέκα (Α. Τίλη) εκφράζει στη Λιάνα ευθέως τον ενδιαφέρον της για τον Στάθη. Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ), έπειτα από παραίνεση του Ανδρέα, αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί, αυτά όμως που θα ακούσει από το στόμα του Κίτσου θα την αφήσουν άναυδη…

Τσέκαρε κι αυτά: