Παραλίες Παξοί

Παραλίες Παξοί: Το νησί του Ιονίου είναι ένα πραγματικό “διαμάντι” και επιλέχθηκε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να στηθεί το τέλειο σκηνικό για την επιτυχημένη σειρά “Maestro” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι από τα πλάσματα που αποζητούν χαλαρές στιγμές, απέραντες βόλτες σε κρυστάλλινα νερά και ιδιαίτερα σοκάκια τότε οι Παξοί είναι το νησί που πρέπει να επισκεφτείς!

Η πρόσβαση στους Παξούς είναι σχετικά εύκολη καθώς μπορείς να πας οδικώς στην Ηγουμενίτσα και έπειτα να περάσεις στο νησί με καράβι! Το ταξίδι με τα καραβάκια διαρκεί περίπου μια ώρα και 30 λεπτά και η διαδρομή είναι υπέροχη! Αλλιώς μπορείς να πας αεροπορικώς στην Κέρκυρα ή στη Ζάκυνθο και να πάρεις από εκεί καράβι!

Μόλις φτάσεις στο νησί, θα χαλαρώσεις αμέσως και το πρώτο πράγμα που θα θελήσεις να κάνεις είναι να πας στην παραλία!

Οι πέντε top παραλίες Παξοί που πρέπει να πας είναι: 

#1. Ερημίτης 

Η must παραλία! Γαλαζοπράσινα νερά, λευκή άμμος και ένα τοπίο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρικό!

#2.Oρκός 

Μια παραλία στην οποία να βρεθείς παίρνοντας μέσα από το μονοπάτι που έχει στο δάσος! Θα συναντήσεις μια πανέμορφη παραλία με βαθιά νερά!

#3.Πλάκες 

Άλλη μια υπέροχη παραλία για… απομόνωση! Μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία στα βράχια και να απολαύσεις το γαλάζιο των νερών!

#4.Μονοδένδρι 

Είναι μια από τις λίγες παραλίες που θεωρούνται οργανωμένες στο νησί και εκεί θα βρεις beachbar, ομπρέλες και μια ταβέρνα για να απολαύσεις το φαγητό σου!

#5.Κηπιάδι 

Μια παραλία που βρίσκεται κοντά στον οικισμό Λόγγου και εκεί θα βρεις λευκά βότσαλα, θα κανείς ηλιοθεραπεία και τα τιρκουάζ νερά θα σε εντυπωσιάσουν!

 

Tσέκαρε και αυτά: