Πάρκο διασκέδασης

Ένα νέο πάρκο διασκέδασης δημιουργήθηκε στη Βρετανία και όσοι είναι φανς των ταινιών  “Jumanji” θα πρέπει να σπεύσουν κάποια στιγμή σε αυτό.

Το νέο αξιοθέατο στο “Chessington World of Adventures Resort”, βάζει τον κόσμο μέσα στην περιπέτεια που έχει φέρει στη μεγάλη οθόνη ο Ρόμπιν Γουίλιαμς και στη συνέχεια ο Dwayne Johnson.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουν οι οικογένειες και υπάρχουν roller coasters και ενώ παντού μπορεί να δει τα ζώα που “πρωταγωνίστησαν” στις ταινίες! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους μπαμπουίνους;

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν τα βήματα των πρωταγωνιστών οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν το “μάτι της Τζάγκουαρ, να σπάσουν την κατάρα και να σώσουν το Jumanji”, κατά τη διάρκεια τους στο πάρκο διασκέδασης.

Για να μπει κάποιος στο πάρκο, θα πρέπει να περάσει μια μεγάλο κατασκευή η οποία θυμίζει την είσοδο στη ζούγκλα του Jumanji και έπειτα προχωρά στα μηχανήματα τα οποία θα του μεταφέρουν σε έναν άλλον κόσμο.

Στο εξωτερικό δημιουργούνται κάθε χρόνο ιδιαίτερα κέντρα διασκέδασης τα οποία αφορούν σε ταινίες δράσης, περιπέτειας και μυστηρίου! Οπότε, αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς Βρετανία, κάνει μια επίσκεψη!

Tσέκαρε και αυτά: