Παρθένος Φεβρουάριος

Παρθένος Φεβρουάριος: Όλα όσα θα συμβούν αυτό το μήνα σε σχέση με τα άλλα ζώδια αποτελούν έναν προάγγελο για όλα όσα θα συμβούν αργότερα.

Ο Παρθένος Φεβρουάριος του πρώτου δεκαημέρου που επιτέλους θα νιώσετε ήσυχοι στο σπίτι, χωρίς προβλήματα. Ίσως να υπάρξει μία νέα περίοδος και ευχάριστα νέα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά. Τελείωσε η περίοδος με τα βάσανα που είχατε για έναν ολόκληρο χρονο και φαίνεται πως από εδώ και στο εξής θα καταφέρει να επιτύχει πολλούς από τους στόχους σας.

Θα βγάλετε από πάνω σας τα προβλήματα που είχατε πάνω σας ειδικά από το δεύτερο μισό του μήνα. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία και μία νέα σχέση. Βέβαια θα έχετε πολλές ευθύνες πάνω σας και θα πρέπει να προσέξετε πιθανές περιπτώσεις ανθρώπων που μπορεί να λένε κακίες πίσω από την πλάτη σας.

Ο Παρθένος Φεβρουάριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε από παλιά προβλήματα που σας ταλάνιζαν. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρια να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και ταξίδια. Είναι μία περίοδος που υπάρχει το τέλος και η αρχή. Το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι πως μπορεί να προκύψουν κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά όσο προχωράει ο μήνας θα καταφέρετε να λύσετε τα θέματα αυτά.

Θα κινητοποιηθείτε στην επαγγελματική σας ζωή με νέες ιδέες και νέα ξεκινήματα.

Ο Παρθένος Φεβρουάριος του τρίτου δεκαημέρου φαίνεται πως τώρα έχει έρθει η ώρα για εσάς να τιμήσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά. Έχετε ανθρώπους που σας προστατεύουν και σας βοηθούν να πάρετε επιτέλους ανάσα.

Λίγο πριν τα μέσα του μήνα έρχεται ένα νέο επαγγελματικό βήμα που θα σας απογειώσει σε όλους τους τομείς. Σημαντικά εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Ίσως στο τέλος του μήνα να έρθει και μία ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

Τσέκαρε κι αυτά: