Παρθένος Ιούνιος

Παρθένος Ιούνιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα δουν θεαματικές αλλαγές ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι και προχωρώντας μέχρι τέλος της χρονιάς.

Ο Παρθένος Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του έναν Ιούνιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις και εκεί που θα νιώθετε πως όλα χάθηκαν και πως δεν υπάρχει πια ελπίδα τότε θα συμβαίνει κάτι κυρίως στα επαγγελματικά σας και δεν θα πιστεύετε πως είστε τόσο τυχεροί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Είναι ένα μεταβατικό στάδιο για εσάς σε όλους τους τομείς και πρέπει τώρα να δείξετε τεράστια ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο που μπορεί ναι μεν να το θέλετε, αλλά το φοβάστε συγχρόνως τόσο πολύ!

Συναισθηματικά να θυμάστε πως έρχεται ένας έρωτας, οποίος δεν μοιάζει με ότι είχατε γνωρίσει μέχρι τώρα! Μην αντισταθείτε και απλά απολαύστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα που θα σας ξυπνήσει αυτό το πρόσωπο.

Ο Παρθένος Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει έντονες διακυμάνσεις στα συναισθηματικά του, αλλά και τα επαγγελματικά του και για αυτό δεν θα πρέπει να δείξετε ούτε νεύρα ούτε ένταση, παρά μόνο πόσο εργατικοί είστε και να αποδείξετε για άλλη μία φορά την αξία σας.

Προτάσεις θα έρθουν αυτό το διάστημα και νέες προοπτικές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξαφνικά εσείς θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε ή να χαλαρώσετε. Αντίθετα, η κούρασή σας θα είναι τρομερή αλλά όλα πρέπει να γίνουν για να έρθουν τα καλύτερα για εσάς.

Ο Παρθένος Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία για νέες επαγγελματικές προοπτικές και με τους ψύχραιμους χειρισμούς σας δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και μία σειρά από στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας.

Οικονομικά τα πράγματα αρχίζουν και στρώνουν σταδιακά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε έξοδα και σπατάλες γιατί στη συνέχεια θα το μετανιώσετε πικρά.

Νέα εποχή και για τον έρωτα, αφού θα έχετε την ευκαιρία για έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό θα σας αναζωογονήσει τρομερά και δεν αποκλείεται πόλλοί από εσάς να καταφέρετε να κάμνετε και μία νέα σχέση.

Τσέκαρε κι αυτό: