Τζόνι Ντεπ

Tην πρώτη επίσημη, δημόσια εμφάνιση μετά το σάλο με την Άμπερ Χερντ, έκανε ο Τζόνι Ντεπ στις Κάννες και οι θαυμαστές του παρατήρησαν κάτι το οποίο τους έκανε να αηδιάσουν!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο μεγάλο φεστιβάλ κινηματογράφου καθώς έκανε πρεμιέρα η ταινία “Jeanne du Barry” όπου ο ίδιος υποδύεται τον Λουδοβίκου IE της Γαλλίας. Και με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Παρόλο που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είδε απόσπασμα από την ταινία, οι θαυμαστές του στο Twitter εστίασαν σε κάτι το οποίο παρατήρησαν και ήταν τα δόντια του τα οποία δεν είναι ε πολύ καλή κατάσταση καθώς φάνηκαν κίτρινα και κάπως περίεργα.

O Τζόνι Ντεπ έγινε viral στο Twitter εξαιτίας της κακής κατάστασης των δοντιών του η οποία πιθανότατα να οφείλεται στην κατανάωση αλκοόλ και τσιγάρων και οι τουιτεράδες μίλησαν πολύ σκλληρά.

“Αηδιαστικός τουλάχιστον”, έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε πως πρέπει να πάει αμέσως στον οδοντίατρο του γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή.

Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής για όλα τα σχόλια που έχουν γίνει και δεν νομίζουμε να τον νοιάζει και ιδιαίτερα, να σου πούμε την αλήθεια!

Τσέκαρε και αυτά: