Παρθένος Μάιος

Παρθένος Μάιος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που παρά τις δυσκολίες στις αρχές, μετά το κλίμα αλλάζει και έρχονται τα καλύτερα.

Ο Παρθένος Μάιος δεν θα πρέπει να ξεχάσει αυτό το μήνα πως δεν χρειάζεται η τελειότητα για να υπάρξει η επιτυχία. Εάν σας φύγει αυτός ο βραχνάς από το κεφάλι τότε θα δείτε πως θα εξαφανιστούν οι αντιθέσεις και οι παρεξηγήσεις στη ζωή σας.

Θα δείτε πως μέχρι τα μισά του μήνα θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αλλά αυτό θα αλλάξει και θα πάρει το δρόμο του μόλις μπει ο Δίας στον Ταύρο, μία θέση που σας βοηθάει τόσο πολύ. Τότε θα δείτε πως κάποια από τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Ο Παρθένος Μάιος θα δει επίσης από τα μισά του μήνα να αλλάζει το κλίμα και της κοινωνικής ζωής, αφού θα έρθετε σε επαφή με πολλούς φίλους και γνωστούς και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Κάποιες από τις προσδοκίες σας στον αισθηματικό τομέα αναμένεται να πραγματοποιηθούν, γεγονός που θα σας δώσει μία ακόμα ώθηση προς νέες ευκαιρίες και φλερτ που πιστέψτε μας δεν θα λείψουν ούτε στιγμή.

Ο Παρθένος Μάιος θα είναι από εκείνα τα ζώδια που με αρχή το μήνα αυτό θα πρέπει να λειτουργεί με μεγαλύτερη συνέπεια στα θέλω του και σε καμία περίπτωση να μην αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα επίπεδα της ενέργειάς σας, αφού είναι πολύ χαμηλά και οι αναρίθμητες υποχρεώσεις σας δεν θα σας δίνουν την ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση.

Τσέκαρε κι αυτό:

  1. Περίεργα: Παντρεύτηκε την “κούκλα-ζόμπι” της (vid)

  2. Ιορδάνης Αγαπητός: Το νέο του τραγούδι