Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά για αρκετά χρόνια και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια της και σε κάποια projects τα οποία αφορούν τις γυναίκες. Και δε σκέφτεται να επιστρέψει!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Βασίλη Κικίλια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη ζωή της μακριά από τα τηλεοπτικά και όταν αναφέρθηκε στον γιο της, Παναγιώτη, το πρόσωπ της “έλαμψε” καθώς του λεχει αδυναμία, αφού είναι ο μικρούλης της.

“Ο Παναγιώτης-Αντώνιος είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μου μοιάζει αλλά μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης, γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες ως πεθερά. Άλλοι λένε ότι μοιάζει και στους δυο, και άλλοι ότι μοιάζει σε μένα. Αυτό είναι σχετικό. Έτσι κι αλλιώς, είναι μικρός ακόμα, μεγαλώνοντας θα αλλάξει”

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά, η Τζένη Μπαλατσινού δε φάνηκε να δίνει πολλές ελπίδες καθώς πιστεύει πως όσα περνά ο καιρός αυτή η ιδέα “εξασθενεί” και δεν είναι έτοιμη να κάνει κανένα τέτοιο βήμα.

“Τηλεοπτικά δε νομίζω να με ξαναδείτε. Για τα επόμενα χρόνια δε νομίζω να κάνω κάτι τηλεοπτικά και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη για την τηλεόραση. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα κάποιες προτάσεις αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή”. 
Τσέκαρε και αυτά: