Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 : Οι πρώτοι εκδρομείς των γιορτών έχουν ήδη ξεκινήσει να φεύγουν από την Αθήνα και από τις περιοχές που μένουν, με σκοπό να επισκεφτούν διάφορα μέρη και να ξεφύγουν από την απαιτητική καθημερινότητα που έχουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ωστόσο, υπάρχει κόσμος ο οποίος δε θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την Αθήνα για πολλές μέρες και υπάρχει μια πολύ απλή και εύκολη λύση για να μπορέσουν να ξεσκάσουν λίγο! Και δεν είναι άλλη από τη μονοήμερη σε ένα από τα χωριά που βρίσκονται σχετικά κοντά στην πόλη!

Ένα από τα χωριά που βρίσκονται μόλις 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα και σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς πως βρίσκεσαι σε διακοπές, είναι η Στενή Ευβοίας. Πρόκειται για ένα χωριό στις νότιες πλαγιές του όρους Δίρφη και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά στην περιοχή της Εύβοιας.

Είναι ένα καταπράσινο χωριό το οποίο διαθέτει μια πανέμορφη πλακόστρωτη πλατεία με πλατάνια και εκεί θα βρεις μαζεμένα μικρά μαγαζιά που θα σου προσφέρουν ζεστό και κρύο καφέ αλλά και μεζεδάκια τα οποία θα συνοδεύσουν τέλεια ένα τσιπουράκι!

Αν είσαι από τα πλάσματα που αγαπούν το περπάτημα και σου αρέσει να ανακαλύπτεις τη φύση, μέσω μικρών μονοπατιών, τότε η Στενή είναι το χωριό που πρέπει να επισκεφτείς.

Το χωριό είναι πολύ όμορφο και ο κόσμος που μένει σε αυτό είναι πολύ φιλικός και θα σε περιποιηθεί κατάλληλα αν αποφασίσεις να καθίσεις σε κάποιο ταβερνάκι για να φας!

Είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την Αθήνα και να κάνεις μια μονοήμερη για να χαλαρώσεις! Μπορεί το Πάσχα 2023 να μην κατάφερες να πας σε κάποιον προορισμό για πολλές μέρες αλλά αν έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια μονοήμερη απόδραση, τότε ξέρεις που πρέπει να πας!

Τσέκαρε και αυτά: