Past Lives

Η ταινία Past Lives είναι μια αμερικανική ρομαντική δραματική ταινία του 2023, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Celine Song, στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Με πρωταγωνιστές τους Greta Lee, Teo Yoo και John Magaro, η ταινία παρακολουθεί τη σχέση μεταξύ δύο παιδικών φίλων κατά τη διάρκεια 24 ετών, καθώς σκέφτονται τη σχέση τους όταν απομακρύνονται για να έχουν διαφορετικές ζωές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η πλοκή είναι ημι-αυτοβιογραφική και εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα από τη ζωή της Song.

Η ταινία Past Lives έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις 21 Ιανουαρίου 2023 και κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 2 Ιουνίου 2023. Η ταινία έλαβε καθολική κριτική αναγνώριση, με επαίνους προς το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Σονγκ, το οπτικό στυλ και τις πρωταγωνιστικές ερμηνείες των Λι, Γιου και Μαγκάρο.

Στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, η Να Γιανγκ και ο Χε Σουνγκ είναι δωδεκάχρονοι συμμαθητές που αναπτύσσουν έλξη ο ένας για τον άλλο και πηγαίνουν σε ένα ραντεβού που έχουν κανονίσει οι γονείς τους. Λίγο αργότερα, η οικογένεια της Να Γιανγκ μεταναστεύει στο Τορόντο, όπου αλλάζει το όνομά της σε Νόρα Μουν, και οι δυο τους χάνουν την επαφή τους.

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά