Ίσια μαλλιά

Για μερικούς ανθρώπους, το να φτιάξουν ίσια τα μαλλιά τους είναι μία δύσκολη πίστα, και ακόμα πιο δύσκολο είναι το γεγονός ότι μπορεί να χαλάσουν αμέσως.

Όσοι έχουν ήδη ίσια μαλλιά δεν μπορούν να καταλάβουν τον προβληματισμό των ανθρώπων με σπαστά, σγουρά μαλλιά που φριζάρουν, ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να κρατάει περισσότερο το ίσιωμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σημειώνεται όμως ότι αν δεν προσέχεις τα μαλλιά σου, μπορεί και να μην λειτουργήσουν αυτά τα tips, καθώς σε κατεστραμμένα μαλλιά το μόνο που κάνεις είναι να τα φθείρεις παραπάνω. Οπότε πρώτο και κύριο είναι να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στις άκρες των μαλλιών κα να προμηθευτείς τα κατάλληλα σαμπουάν για τον τύπο της τρίχας σου.

Τρία tips για να κρατάει παραπάνω στο ίσιωμα

Κρύο νερό στο ξέβγαλμα

Όταν λούζεσαι, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου είναι να τα ξεβγάλεις στο τέλος με κρύο νερό, έτσι ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να μην φριζάρουν. Επίσης, το κρύο νερό στο τέλος τα κάνει να φαίνονται πολύ λαμπερά.

Κρύος αέρας στο στέγνωμα

Όσο λιγότερη θερμότητα χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου, τόσο το καλύτερο. Ο κρύος αέρας στο πιστολάκι, σε συνδυασμό με το κρύο νερό στο λούσιμο, θα κλείσει τα λέπια της τρίχας και θα κρατήσει περισσότερο το χτένισμα.

Ιδανικό θα ήταν να στεγνώνεις τα μαλλιά σου σε τμήματα, για να αποφύγεις το σπάσιμο και το μπλέξιμο της τρίχας.

Λίγη λακ

Αφού έχεις πλέον στεγνώσει τα μαλλιά σου και έχεις τοποθετήσει τα κατάλληλα προϊόντα για τη θερμότητα, ψέκασε με λίγη λακ τη βούρτσα σου και χτένισε τα μαλλιά σου πολύ καλά. Κάνε το ίδιο και μόλις τελειώσεις το ίσιωμα για να κρατήσει παραπάνω.

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά