Περίεργα

Πολλά είναι τα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη! Στο έχουμε πει πολλές φορές! Και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πολύ ιδιαίτερων καταστάσεων!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μια 90χρο η γυναίκα είχε ως “όνειρο” να γίνει “στόχος” σε ένα τσίρκο και να συμμετάσχει σε ένα show όπου κάποιος “ειδικός” θα της πετάξει μαχαίρια.

Η Άνι Ντούπλοκ από το Λέικστερσάιρ βρέθηκε στο χώρο όπου διοργανώνεται ένα τσίρκο και το όνειρο της έγινε πραγματικότητα.

Η πρώην εργαζόμενη σε τσίρκο η οποία θα κλείσει τα 100 της χρόνια σε τρεις μήνες, απόλαυσε αυτή τη ριψοκίνδυνη εμπειρία.

Η θαρραλέα γυναίκα δούλευε για ένα τσίρκο, περίπου 30 χρόνια καθώς τοποθετούσε αφίσες στις πόλεις που πήγαινε και είχε ως όνειρο να γίνει ένα από τα πρόσωπα που κάθονται στην κεντρική σκηνή και γίνονται “στόχοι” των πετούμενων μαχαιριών.

Οι εικόνες της γυναίκας που στέκεται στον στόχο, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και τη βλέπουμε να στέκεται στο σημείο και ένας άνδρας ο οποίος είναι ειδικός στο πέταγμα των μαχαιριών πετά τα κοφτερά αντικείμενα προς τον νέο του στόχο!

Είναι σίγουρα από τα πιο περίεργα όνειρα!

Τσέκαρε και αυτά: