Περίεργα αυτοκίνητα

Στο TikTok μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα και αν είσαι λάτρης της γρήγορης ταχύτητας και σου αρέσουν τα περίεργα αυτοκίνητα, υπάρχει ένας λογαριασμός ο οποίος σε αφορά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για κάποιους, τα γρήγορα αυτοκίνητα και αυτά που διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποία δε συναντάς εύκολα στους δρόμους είναι μεγάλο πάθος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να αγοράσουν ένα απλό όχημα και με πολλή δουλειά και κόπο, το μεταμορφώνουν σε κάτι που ούτε οι ίδιοι θα πίστευαν ότι γίνεται!

@supercarblondieThe Moon G-Wagen! Love the zipper on the back 😱 This is the Project Mondo G, made for moon travel 😉 – it’s a collab between fashion brand Moncler & Mercedes-Benz @tuesday_leroux♬ original sound – supercarblondie

Οι αυτοβιομηχανίες μπορεί να λανσάρουν απλές εκδόσεις χωρίς φουτουριστικές λεπτομέρειες, ωστόσο υπάρχουν μηχανικοί και συνεργεία που έχουν επενδύσει πολλές εργατοώρες για να φέρουν στη “ζωή”, αυτοκίνητα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερφυσικά!

@supercarblondie Rolls royce is taking luxury to next level😍 #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – supercarblondie

Πολλές φορές, οι ίδιες οι εταιρείες συνεργάζονται με σχεδιαστές μόδας ή εκλεκτά brands για να δημιουργηθούν οχήματα τα οποία θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε κάποιο fashion event και προφανώς κοστίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια!

Στον λογαριασμό supercarblondie στο TikTok θα ανακαλύψεις περίεργα αυτοκίνητα τα οποία ίσως δεν πίστευες πως υπάρχουν και αν έχεις λίγο χρόνο αξίζει να τα δεις και να χαζέψεις!

Είναι όλα τέλεια!

Τσέκαρε και αυτά: