Beyonce

H Beyonce είναι μια από τις καλλιτέχνιδες της παγκόσμιας showbiz που επιλέγει να φορέσει ρούχα υψηλήης ραπτικής και θέλει να επιλέγει ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία κάνουν πάνατ εντύπωση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε την Cruise κολεξιόν του για το 2023 στην Καλιφόρνια και ένα πολύ ιδιαίτερο jacket εμφανίστηκε στην πασαρέλα! Και η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το φόρεσε!

Η Beyonce επέλεξε να φορέσει ένα jacket το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “statement piece” και αποτελείται από πολύ έντονους ώμους και μεταλλικές λεπτομέρειες! Οι ώμοι του συγκεκριμένου jacket σηκώνονται και μεταμορφώνονται σε μια ιδιαίτερη κουκούλα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

To jacket συνδυάστηκε με μια μίνι φούστα σε δερμάτινο ύψος και χακί χρώμα, και μπότες οι οποίες διαθέτουν ένα white gold pattern ενώ η τραγουδίστρια κράτησε μια μικρή logo τσάντα του οίκου! Τα μαλλιά της ήταν ίσια και το βάψιμο της κινήθηκε σε γήινους τόνους!

Οι εμφανίσεις της Μπιγιόνσε έχουν καταφέρει να γίνει viral τους τελευταίους μήνες καθώς στην παγκόσμια περιοδεία της επιλέγει τα ρούχα σχεδιαστών και όλα εντυπωσιάζουν!

Περιμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις της γιατί σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: