Φωτεινή Πετρογιάννη

Ένα απαράδεκτό μήνυμα δέχτηκε η δημοσιογράφος και συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Το Πρωινό”, Φωτεινή Πετρογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H χρήστης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης έστειλε κάποια μηνύματα στη δημοσιογράφου και επειδή δεν έλαβε κάποια απάντηση, της έγραψε ένα απίστευτα απαράδεκτο σχόλιο το οποίο είναι πραγματικά πολύ ντροπιαστικό.

Χαρακτηριστικά της έγραψε:

“Ευτυχώς που δεν μπορείς να κάνεις παιδιά… γλίτωσαν τα καημένα”.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη διαβάζοντας το εν λόγω μήνυμα έκανα μια ανάρτηση σε story γράφοντας πως η συγκεκριμένη κυρία θα μηνυθεί!

“Η συγκεκριμένη κυρία, πίστεψε κάτι που πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα. Ότι μπορεί να μας γράφουν ό,τι στο διάολο κατεβαίνει στο κεφάλι τους γιατί έτσι γουστάρουν. Για να τελειώνουμε… η κυρία η συγκεκριμένη θα μηνυθεί και δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι κάδος της μαύρης του ψυχής. Τέλος με τα σκουπίδια κάποιων”.

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα social media και πλέον ο καθένας μπορεί να κάνει απρεπή σχολία και να προσβάλει τον κόσμο επειδή δεν παίρνει αυτό που θέλει!

Πραγματικά κρίμα και πολύ στενάχωρο!

Tσέκαρε και αυτά: