Περίεργα

To zip line θεωρείται ένα από τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα extreme sports διότι ο κόσμος επιλέγει να ανέβει σε μια εναέρια τροχαλία και στην ουσία είναι σαν να αιωρείται πάνω από λαγκάδια και πεδιάδες! Είναι για γερά νεύρα και δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά έχει γίνει πολύ αγαπητό τα τελευταία χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βλέπουμε την 91χρονη Μάργκαρετ Κάρολ – μια συνταξιούχο καθηγήτρια από το Νορθ Σόμερσετ – να κάθεται στο ειδικά διαμορφωμένο “κάθισμα” και επιλέγει να κάνει zip line σε ένα σημείο το οποίο είναι τρομακτικό.

Η 91χρονη έχει ιδιαίτερη αγάπη στα exreme πράγματα και στα άκρως περίεργα καθώς πιστεύει πως έχουμε μια ζωή και πρέπει να τη ζήσουμε.

Η Μάργκαρετ αποφάσισε να ανέβει στην τροχαλία που έχει στηθεί στην Ουαλία και είπε πως ήταν καταπληκτικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

“Δεν τα βλέπω σαν περιπέτειες αυτά που κάνω, αλλά σαν πράγματα τα οποία θέλω να δοκιμάσω. Όταν γιόρτασα τα 90α γενέθλια μου είπα πως θέλω να κάνω zip line. Τα εγγόνια μου οργάνωσαν όλα όσα έπρεπε και να εγώ απλά εμφανίστηκα και το έκανα”. 

Περιέγραψε τη θέα από ψηλά ως “εκπληκτική”.

Τρομακτικό και ωραίο παράλληλα!

 

Τσέκαρε και αυτά: