Πετσετάκια μικροϊνών

Τα πετσετάκια μικροϊνών είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα σε ένα νοικοκυριό γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πάρα πολλές δουλειές.

Όμως, περα από την καθαριότητα του σπιτιού, τα πετσετάκια μικροϊνών βρήκαν κι άλλη χρήση, και είναι για την ρουτίνα της ομορφιάς.

Τα συγκεκριμένα πανάκια, θεωρούνται ιδανικά για να σκουπίζετε το πρόσωπό σας, λόγω της υφής και της σύστασής τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στην περιποίηση του προσώπου, ο περισσότερος κόσμος δίνει βάση στα σαπούνια και τις κρέμες που θα χρησιμοποιήσει, όμως σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που σκουπίζουμε το πρόσωπό μας.

Για παράδειγμα, ένα ύφασμα το οποίο είναι πολύ σκληρό, μπορεί να τραυματίσει και να ερεθίσει την επιδερμίδα.

Λόγοι για να χρησιμοποιείτε πετσετάκια μικροϊνών

Είναι πολύ απορροφητικά: Αυτά τα πανάκια μπορούν να απορροφούν τα υγρά, με πολύ λίγη δύναμη, με αποτέλεσμα να μειώνεις τις πιθανότητες ερεθισμού στο δέρμα.

Κάνουν ελαφριά απολέπιση: Αν τρίψετε το πρόσωπό σας με μία πετσέτα μικροϊνών, θα έχετε το αποτέλεσμα μίας ήπιας απολέπισης στο δέρμα από τα νεκρά κύτταρα.

Αντιβακτηριδιακή ιδιότητα: Λόγω των μικροϊνών, μπορούν να απομακρύνουν βακτήρια από το πρόσωπό μας.

Καθαριότητα

Παρ’ όλα αυτά, το σημαντικότερο είναι να τα διατηρούμε καθαρά για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το ιδανικό είναι να πλένονται μετά από κάθε χρήση.

Χρησιμοποιούμε ένα ήπιο απορρυπαντικό και τα πλένουμε στο χέρι, ή στο πλυντήριο με ήπιο πρόγραμμα πλύσης. Επιπλέον, καλό είναι να τα πλένουμε με κρύο νερό για να μην καταστραφούν οι ίνες. Αφήνουμε τα πανάκια να στεγνώσουν φυσικά και μόλις είναι απολύτως στεγνά τα αποθηκεύουμε.

Τσέκαρε και αυτά:

Κοτόπιτα: Η συνταγή για την τέλεια γέμιση

Ελένη Χαμπέρη: Με βρίζουν γιατί κατέβηκα υποψήφια με τον Μπέο