Ντετέκτιβ Μονκ

Ο “Ντετέκτιβ Μονκ” επιστρέφει, αυτή τη φορά σε ταινία, με τίτλο “ Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie”, και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου.

Ο Τόνι Σαλούμπ θα μπει ξανά στον πολυαγαπημένο χαρακτήρα, που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες. Η πρώτη φορά που προβλήθηκε η σειρά ήταν τον Ιούλιο του 2002 μέσα από το δίκτυο USA Network και κράτησε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Μετά από 12 χρόνια ο ντετέκτιβ Μονκ, θα κληθεί να λύσει μία προσωπική υπόθεση, στην οποία θα εμπλέκεται η θετή του κόρη και δημοσιογράφος Μόλι που ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Οι παραγωγοί Αντι Μπρέκμαν, Ντέιβιντ Χόμπερμαν και Ράντι Ζισκ, ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση πως θα φαίνεται η αλλαγή του κόσμου, 12 χρόνια μετά την τελευταία προβολή της σειράς.

Για την ταινία του ντετέκτιβ Μονκ θα επιστρέψουν οι αρχικοί ηθοποιοί και θα δούμε επίσης τους Κέιτλιν ΜακΓκί και Τζέιμς Πιούρφοϊ.

Οι δημιουργοί της ταινίας ανέφεραν:

“Με την επιστροφή μας, επιθυμούσαμε να κάνουμε μια ταινία, εφάμιλλη της κληρονομιάς μας. Το “Mr. Monk’s Last Case” είναι μια δυνατή, συγκινητική, αστεία και ευαίσθητη ιστορία με θέμα την ανθρώπινη φύση”.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ζισκ, ο οποίος υπήρξε παραγωγός και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της σειράς. Παραγωγός της ταινίας είναι και ο ίδιος ο Σαλούμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σειράς κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά τρεις φορές, ανάμεσα στα οκτώ βραβεία Emmys που απέσπασε η σειρά.

Τσέκαρε και αυτά:

Κοτόπιτα: Η συνταγή για την τέλεια γέμιση

Ελένη Χαμπέρη: Με βρίζουν γιατί κατέβηκα υποψήφια με τον Μπέο