Ποδήλατο

Το ποδήλατο είναι ένα μέσο μεταφοράς το οποίο χρησιμοποιούν πολλοί πολίτες στην Ευρώπη και στο Άμστερνταμ θεωρείται ο πιο εύκολος και ωραίος τρόπος για να πάει κάποιος στο μέρος που θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Sergii Gordieiev ο οποίος είναι μηχανικός , αποφάσισε να δημιουργήσει ένα όχημα το οποίο έχει… τετράγωνες ρόδες! Και από ότι φαίνεται είναι πολύ λειτουργικό!

Πρόκειται για ένα ποδήλατο το οποίο δημιουργήθηκε από κομμάτια πεθαμένων ποδηλάτων και για τους τροχούς χρησιμοποίησε κομμάτι ατσαλιού για να δημιουργηθεί το πλαίσιο και αυτό μένει σταθερό και κινείται μόνο η αλυσίδα που έχει ενσωματωθεί η οποία και έχει καλυφθεί με λάστιχο.

Το δημιούργημα του μηχανικού έχει καταφέρει να γίνει viral και ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί με το δημιούργημα το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για μικρές μετακινήσεις.

Με τις συγκεκριμένες ρόδες, το όχημα φαίνεται σαν να γλιστράει στο έδαφος και κινείται πολύ εύκολα στην άσφαλτο. Ωστόσο, δε ξέρουμε αν θα ήταν λειτουργικό για μεγάλες διαδρομές.

Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι κάτι διαφορετικό! Σίγουρα θα μας τράβαγε το βλέμμα αν το βλέπαμε στο δρόμο!

Τσέκαρε και αυτά: