Survivor All Star

Έκαναν τα μπανάκια τους, έβαλαν τις κρέμες τους, και κουρεύτηκαν οι παίκτες του Survivor All Star και πλέον τους βλέπουμε με άλλο “μάτι” αφού είναι άλλοι άνθρωποι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όλοι οι παίκτες απόλαυσαν το μπάνιο τους χρησιμοποιώντας σαμπουάν και αφρόλουτρα, περιποιήθηκαν το σώμα τους φορώντας τις κρέμες τους και κάθισαν στις καρέκλες των κομμωτών για να τους περιποιηθούν τα μαλλιά και τα γένια τους.

Tα αγόρια και τα κορίτσια του Survivor All Star αφού έκαναν το μπάνιο τους, βρέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου επέλεξαν τα ρούχα τα οποία θα φορούσαν στο πάρα της Ένωσης και όλοι τους ήταν εξαιρετικοί!

Το πριν των κοριτσιών και των αγοριών 

Το μετά των κοριτσιών και των αγοριών 

Οι παίκτες απόλαυσαν ένα ποτό με τον Γιώργο Λιανό αφού ετοιμάστηκαν και βρέθηκαν σε ένα μεγάλο τραπέζι για να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα που δημιούργησαν οι σεφ που επιλέχθηκαν για το Λουκούλειο γεύμα.

Όλα τα αγόρια και τα κορίτσια ήταν υπέρλαμπρα και απόλαυσαν όλα όσα ετοίμασε η παραγωγή για να μπορέσουν να διασκεδάσουν αφού έρχονται πολύ σκληρές μάχες και η νέα συγκατοίκηση, σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω!

Τσέκαρε και αυτά: