Φυτά

Τα φυτά μπορούν να ομορφύνουν πολύ ένα χώρο του σπιτιού μας και να μας δώσουν απίστευτη ηρεμία όταν τα κοιτάζουμε, διότι είναι ζωντανοί οργανισμοί και έχουν και ατ’α τη δική τους ενέργεια η οποία μοιράζεται στον χώρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε στους χώρους μας όμορφα λουλούδια και γλάστρες διότι μας φτιάχνει η διάθεση και όταν τα φροντίζουμε, για κάποιον λόγο νιώθουμε πολύ καλύτερα μας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια φυτά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να απομακρύνουν τη μούχλα από το σπίτι μας και ίσως έφτασε η στιγμή να προμηθευτούμε κάποια από αυτά.

Ποια είναι αυτά τα φυτά 

#1. Ορχιδέα 

Μπορεί να αγοράζουμε το συγκεκριμένο φυτό για την ομορφιά του, ωστόσο μπορεί να μας βοηθήσει και στους χώρους που έχουν υγρασία. Απορροφά την υγρασία η οποία η πρώτη αιτία για να δημιουργηθεί μούχλα και απλά χρειάζεται να είναι σε ένα σημείο το οποίο έχει φως.

#2. Φοίνικας 

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο να βάλεις έναν φοίνικα στο σπίτι, όμως υπάρχουν στην αγορά μικρά δεντράκια τα οποία θα ταιριάξουν τέλεια στους χώρους σου. Μπορεί και αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει και θα βρεις πολλές ποικιλίες στην αγορά!

#3.Σπαθίφυλλο

Πρόκειται για ένα φυτό το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σαν “αφυγραντήρας” και είναι ιδανικό για τα δωμάτια τα οποία έχουν πόλη υγρασία. Δε χρειάζεται πολύ φως και πότισμα και είναι ιδανικό για τους “τεμπέληδες”.

Τσέκαρε και αυτά: