Ελληνικά νησιά

Τα ελληνικά νησιά είναι για μια ακόμη χρονιά οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και όλοι μας θέλουμε να απολαύσουμε διακοπές όπως τις έχουμε “πλασμένες” στο μυαλό μας! Και κάποιοι θέλουμε να είμαστε μακριά από όλους και από όλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλά νησιά στην Ελλάδα όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει την ηρεμία του, αλλά τι γίνεται όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από όλους και από όλα, να κλείσουμε κινητά τηλέφωνα και να γίνουμε ένα με τη θάλασσα;

Υπάρχουν δυο νησάκια τα οποία είναι ιδανικά για αυτό που ίσως αναζητάς και αυτές είναι οι προτάσεις!

Κάλαμος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KALAMOS ISLAND (@kalamos_island)

Βρίσκεται απέναντι από το χωριό Μύτικας της Αιτωλοακαρνανίας και ανήκει στον δήμο Λευκάδας! Είναι ένα νησί πλούσιοι σε βλάστηση και διαθέτει παραλίες με βότσαλα ενώ έχουν το κλασικό τιρκουάζ χρώμα του Ιονίου.

Μπορείς να περπατήσεις στα σοκάκια του νησιού και να κάνεις βόλτες με ένα ποδήλατο για να ανακαλύψεις τις ομορφιές του ενώ υπάρχει μια περιοχή, το Κεφάλι, όπου θα δεις πέτρινα αλώνια και γκρεμισμένους ανεμόμυλους από μια άλλη εποχή!

Στο νησί μπορείς να μετάβεις με καΐκι το οποίο παίρνεις από τον Μύτικα!

Ελληνικά νησιά – Ψέριμος

Το μικροσκοπικό νησί της Ψερίμου βρίσκεται ανάμεσα στην Κω και την Κάλυμνο και θεωρείται ένας τέλειος προορισμός για μονοήμερη ή για ελεύθερο κάμπινγκ 2 ημερών! Οι παρθένες παραλίες είναι απλά μαγευτικές και θα απολαύσεις σίγουρα τις βουτιές σου στα ρηχά νερά!

Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στο νησί και η βαβούρα ανήκει στο παρελθόν! Περπατιέται πολύ εύκολα το νησάκι και μπορείς να μετάβεις σε αυτό με καΐκι!

Τσέκαρε και αυτά: