Πώς να γίνεις πλούσιος

Πώς να γίνεις πλούσιος: Όλοι ή έστω οι περισσότεροι από εμάς για χρόνια παλεύουν με σκοπό να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα και να δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αφρατεύουν και να ζουν μία ζωή όπως την ονειρεύονται!

Η μεγάλη περιουσία όμως σύμφωνα με τους ειδικούς δεν χρειάζεται κάτι τόσο τρομερό για να επιτευχθεί αλλά απλά βήματα, τα οποία όμως συγχρόνως είναι και βαρετά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο εκατομμυριούχος Ramit Sethi ο οποίος δεν κληρονόμησε τα λεφτά του από τους γονείς του, αλλά τα δημιούργησε μόνος του έχει γράχει ένα βιβλίο με τίτλο “I will teach you to be rich” δηλαδή “Θα σε διδάξω πως να γίνεις πλούσιος” και μέσα σε αυτό αναλύει αυτούς τους τρόπους.

Για τον ίδιο τον συγγραφέα υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι και σας υπόσχεται πως εάν κάνετε όλα αυτά τότε θα καταφέρετε να γίνετε σιγά σιγά πλούσιοι.

Οι επενδύσεις

Σύμφωνα με τον εκατομμυριούχο ο πρώτος τρόπος είναι να ξεκινήσετε να επενδύεται και σταδιακά να αυξάνεται το ποσό της επένδυσης.

Μάλιστα, προτείνει την επένδυση σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο χαμηλού κόστους, κάτι που όπως ιοχυρίζεται θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα χρήματά σας!

Ο Μισθός

Όπως εξηγεί ο Seith, ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ξέρει τις δεξιότητές του, να μπορεί να διαπραγματευτεί τον μισθό του και να πληρώνεται δίκαια για όλα όσα παρέχει.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνεται μία έρευνα αγοράς, να βλέπετε τι πληρώνει η αγορά για τη θέση σας και ανάλογα με τα προσόντα να διεκδικείτε τα χρήματα που πιστεύετε ότι αξίζετε.

Η δεύτερη δουλειά

Αυτό είναι το τρίτο βήμα που προτείνει ο εκατομμυριούχος για να αποκτήσετε τον πλούτο. Προτείνει λοιπόν μία δεύτερη δουλειά ή ένα είδος επιχείρησης ανάλογα φυσικά με το χρόνο που έχει ο καθένας να δαπανήσει.

Μάλιστα, προτείνει για παράδειγμα πως ο κόσμος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να νοικιάζει το σπίτι του ως AIRBNB.

Τα περισσότερα χρήματα ή ο πλούτος λοιπόν σύμφωνα με αυτό τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο έρχονται με αυτούς τους τρεις απλούς τρόπους. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εάν το πιστεύετε και τότε μην μας ξεχάσετε!

Τσέκαρε κι αυτό: