Power Rangers

Oι αγαπημένοι μας Power Rangers επιστρέφουν με μια special ταινία και μετά από 30 χρόνια θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τοςυ αγαπημένους μας ήρωες να πολεμούν τα κακά τέρατα και τους εξωγήινους που προπσαθούν να κατακτήσουν τη γη.

Η ταινία Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always έρχεται στη γνωστή πλατφόμα και όλοι θα μπορέσουμε να θυμηθούμε τα νιάτα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου και θα δούμε μια ηρωίδα να μπαίνει στην ομάδα των “πολεμιστών” και να προσπαθεί να αναμετρηθεί με του κακούς.

H συγκεκριμένη ταινία έρχεται μετά από 30 χρόνια και σε αυτή θα δούμε την ομάδα να αντιμετωπίζει μια απειλή από το παρελθόν η οποία προσπαθεί να κατακτήσει τη Γη παρόλο που βρίσκεται σε μια παγκόσμια κρίση.

Oι αγαπημένοι μας ήρωες έρχονται ξανά στη ζωή μας και θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη αγάπη όλα όσα θα γίνουν στην ταινία καθώς θα θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές όπου καθόμασταν μπροστά από τις οθόνες μας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου και παρακολουθούσαμε τις επικές μάχης και παίζαμε με τα ομοιώματα τους.

Τσέκαρε και αυτά: