Σακίρα

H Σακίρα έφυγε άρον-άρον από τη Βαρκελώνη με τα δυο της παιδιά και πλέον ετοιμάζεται να χτίσει τη νέα της ζωή στο Μαϊάμι και αφήνει πίσω της τον Πικέ να απολαύσει τον έρωτα του με την νέα σύντροφο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τραγουδίστρια έφυγε από την ισπανική πόλη καθώς της έκανε έξωση ο πρώην πεθερός της και πατέρας του ποδοσφαιριστη. Όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο το οποίο επικαλείται ισπανικά μέσα, η Σακίρα αναγκάστηκε να φύγει από σπίτι αφού έλαβε ένα έγγραφο στο οποίο οι γονείς του πρώην της, της ζητούσαν να απομακρυνθεί από το σπίτι καθώς έχει φουντώσει πολύ η κόντρα με τον Πικέ και δεν τους άρεσαν οι αναφορές που έγιναν σε ένα τραγούδι της.

Αν η συγκεκριμένη φήμη ισχύει, πρόκειται για μεγάλη κατινιά των πεθερικών προς την τραγουδίστρια αφού ο γιος τους ήταν αυτός που είχε κάνει πολλές παρασπονδίες κατά το παρελθόν και η Σακίρα κουράστηκε να στηρίζει τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Πολλά είναι τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν πως δεν είχε καλή σχέση με τα πεθερικά της και πλέον θέλει να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κάνει άλλα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: